رونوشت نامه ای مبنی بر درخواست اعزام مامورین نظامی به مراغه بدلیل کمبود نیرو جهت کنترل معابر عمومی و کنترل بانوان در اجرای قانون کشف حجاب ، نامه ای به پیوست مبنی بر صدور دستور اعزام نیرو به آن منطقه
در این سند نامه میرزاده عشقی به ریاست وزرا مبنی بر درخواست صدور دستور مجوز امتیاز روزنامه هفتگی مصور اجتماعی ، سیاسی ، ادبی و اخلاقی به نام " قرن بیستم" و هم چنین کسب اجازه اجرای دو نمایش آهنگی (اپرا) و نیمه آهنگی (اپرت) به نامهای رستاخیز سلاطین ایران و تاریکی به روشنایی در خرابه های مداین مشاهده می شود.
پیش نویس نامه ریاست وزرا به وزارت مالیه در مورد تصویب نامه هیات وزرا راجع به پرداخت مبلغ 500 روپیه توسط ژنرال کنسولگری هندوستان بعنوان انعام به شیرمرد پارس مقیم هندوستان در ازاء تهیه شاهنامه و تقدیم به احمد شاه قاجار
این سند شامل نامه محمدولی خان تنکابنی رئیس الوزرا به احمدشاه قاجار مبنی برتقاضای اعطای رتبه پرنس و لقب سپهدار اعظم به حسین پاشاخان باتوجه به خدمات وی می باشد.
این سند شامل نامه ای مبنی بر درخواست صدور فرمانی جهت آرامش و آسایش خوانین قاجار به ساعدالدوله می باشد. این درخواست در حالی صورت می گرفت بسیاری از حقوق طبیعی مردم عادی توسط همین خوانین نادیده گرفته و نقض می شد.
در این نامه فردوست ضمن ابراز وفاداری به شخص امام خمینی (ره) و نیز ابراز انزجار از رفتارهای حکومت پهلوی و شخص شاه از مدنی تقاضا می کند تا برای برخی امور وی را مساعدت نماید . . .
پُست در ایران فراز و فرود بسیاری را طی کرده است. به عبارتی پست در ایران که امروزه به صورت شرکتی با دوایر و شعب متعدد مشغول به کار است، در گذشته شکل و شمایل خاصی داشته است. بخشی ازا ین مسئله به عدم وجود تکنولوژی و سبک و سیاق زندگی مردم در آن دوره زمانی باز می گردد . . .
نامه اسدالله علم وزیر دربار به محمود اسفندیاری سفیر ایران در برن در خصوص تعقیب قضایی برخی روزنامه های فرانسوی و سویسی بدلیل درج مقالات توهین آمیز بر علیه ایران و اشرف پهلوی ، درخواست ارسال کلیه بریده روزنامه های مذکور برای فرهاد سپهبدی رایزن سفارت ایران . . . .
به گواه تاریخ، محمدرضا پهلوی تمایل زیادی به جذب دختران مختلف از ملیتهای مختلف داشت و افرادی مثل عبدالکریم ایادی، پزشک مخصوص دربار پهلوی، حسین فردوست یار غار محمدرضا و بعدها اسدالله علم از دلالان اصلی جذب و معرفی دختران مختلف به شاه ایران بودند. در این سند، نام عاشقانه ای از زنی به نام الگا از معشوقه های گمنام محمدرضا پهلوی مشاهده می شود.
حاکم بوشهر در این اوان حسن على خان دریابیگى بود،چنانچه از تاریخ روضة الصفاى ناصرى استنباط مىشود،بین او و سران تنگستانى مغایرت و کدورتى وجود داشت و کسانى که در مقابل نیروى انگلیس مقاومت نمودهاند،همان تنگستانىها بودند که تفنگهاى فتیلهاى داشتهاند و باقر خان تنگستانى و شیخ حسین چاهکوتاهى مخصوصا پسر باقر خان یعنى احمد خان در این جنگ رشادت فوق العادهاى ...
به گواه تاریخ، محمدرضا پهلوی تمایل زیادی به جذب دختران مختلف از ملیتهای مختلف داشت و افرادی مثل عبدالکریم ایادی، پزشک مخصوص دربار پهلوی، حسین فردوست یار غار محمدرضا و بعدها اسدالله علم از دلالان اصلی جذب و معرفی دختران مختلف به شاه ایران بودند. در این سند، نام عاشقانه ای از زنی به نام الگا از معشوقه های گمنام محمدرضا پهلوی مشاهده می شود.
آیت الله کاشانی در نامه خود به چند مورد مهم اشاره میکند: اول، انتقاد از مصدق به دلیل حرکتهای خودخواهانه جهت قهرمان جلوه دادن خود، دوم انحلال مجلس که در تناقض با اصول دموکراتیک بود، سوم، اخراج کردن زاهدی از مجلس و در نهایت پیش بینی کودتا که صحت آن به فاصله کوتاهی، اثبات گردید.
نامه رسمی اسدالله علم وزیر دربار به نعمت الله نصیری (سپهبد) رئیس سازمان اطلاعات و امنیت کشور راجع به درخواست سردارفاخر حکمت برای اقاله خانه اش و پرداخت ده میلیون ریال به ساواک
نامه رسمی ناصر علوی مقدم (سپهبد) رئیس ساواک به جعفر شریف امامی نخست وزیر در مورد تقاضای سلب مصونیت پارلمانی از علی رضائی (سناتور) و منصور یاسینی نماینده مجلس شورای ملی